Goedkoop vliegen naar Berlijn
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget accommodatie in Berlijn

Waar vind je de goedkoopste hotels in het centrum van Berlijn

Centraal gelegen budget hotels, hostels en jeugdherbergen vindt je om te beginnen in Prenzlauer Berg; een sfeervolle wijk met een ´alternatief´ karakter. Het draaipunt van de wijk is de Schönhauser Allee, in en om die straat zijn verschillende economische slaapgelegenheden te vinden. De naam van de wijk ´Mitte´ (midden) zegt het al; midden in de stad. Deze wijk rond Alexander Platz, Unter den Linden, en het uitgaanscentrum van de Oranienburger Straße is goed jachtterrein voor budget hotels. Als derde moet de wijk Charlottenburg genoemd worden. Na de deling van stad kwam het centrum in Oost Berlijn te liggen. In West Berlijn groeide een centrum rond de Kurfürstendamm In Charlottenburg. Ook in dit wat sjiekere centrale deel van de stad vind je redelijk veel economisch geprijsde slaapplaatsen.

De goedkoopste hotels in Berlijn
Lijst met alle budget hotels in Berlijn

Achter bovenstaande links vind je een compleet overzicht van alle goedkope slaapgelegenheden in Berlijn. Naast prijzen en informatie is bij elke budget hotel ook een kaart gevoegd met zijn lokatie. Je kunt eenvoudig de beschikbaarheid checken en direct online boeken.

Tip: Het reserveren en boeken van goedkope slaapruimte in Berlijn

Het is een goed idee om van tevoren een hotel te reserveren; goede en goedkope hostels, pensions, logementen, jeugdherbergen (en hoe je ze wilt noemen) vullen zich snel. Kijk ook altijd op de bij hotels geleverde plattegronden naar de lokatie van je hotel. Je spendeert je vakantie waarschijnlijk liever niet aan het heen en weer reizen naar je slaapplaats in een verre voorstad.Goedkoop vliegen naar Berlijn
Home

Terrah.Net?

Goedkoop slapen in centrum Berlijn